logotype
Andra_sprak

Bëhu anëtar në Byggnads!

Here you can find information about a membership in Byggnads in other languages.
Byggnads është organizata sindikale për të gjithë punëtorët e ndërtimit që punojnë në Suedi. Së bashku bëhemi më se 100 000 anëtarë të fuqishëm, krenarë dhe të sigurt. Si një organizatë sindikale, ne punojmë për paga më të mira dhe një mjedis më të sigurt pune.

Ne negociojmë kontrata kolektive me punëdhënësit, mbrojmë të drejtat tuaja në punë dhe ju japim mbështetje në rast sëmundjeje ose papunësie. Kur lindin komplikime tek puna, si p.sh. nëse nuk ju jepet rroga e drejtë ose nëse nuk ju ofrohen kushte të drejta, ne ju vijmë në ndihmë. Me ne ju përfitoni edhe sigurime të ndryshme dhe beneficione të tjera.

Dëshironi të dini më tepër? Lexoni se përse ju duhet të bëheni pjesë e Byggnads! Hidhni një sy edhe kushteve të anëtarit.

Me rrëndësi!

  • Nuk ju pushojnë dot nga puna vetëm që jeni bërë anëtar në sindikatë.
  • Është e drejta e juaj ligjore për të qenë anëtar në sindikatë.
  • Nuk ka nevojë t’i tregoni shefit tuaj nëse nuk keni dëshirë.
  • Anëtarësimi juaj fillon sot dhe në vazhdim.
Për 3 muajt e parë kushton 300 korona. Pas 3 muajsh, tarifa është 560 korona në muaj. Mirë se vini në bashkimin e punonjësve të ndërtimit.
Për ata që kanë një numër koordinimi
Pyetje? Kontaktoni qendrën tonë të anëtarësimit ose telefononi numrin 010-601 10 00.
Për ata që kanë një numër koordinimi

Personal data/Personuppgifter


Your employment/Din anställning

Your membership fee will be based on the wage you specify./Din medlemsavgift kommer att baseras på den lön du anger.


Membership/Medlemskap


Recruited by/Värvad av

I accept Byggnads's terms and conditions for membership./Jag accepterar Byggnads villkor för medlemskap *
SmU7